POINTSYSTEM

Deltagelse i kamp

+1 POINT

Deltagelse med fuld tid

+1 POINT

Deltagelse med sejr

+2 POINT

Deltagelse med uafgjort

+1 POINT

Man of the match

+3 POINT

Rent bur (Målmand)

+4 POINT

Rent bur (Forsvarsspiller)

+3 POINT

Rent bur (Midtbane)

+1 POINT

Reddet straffe

+5 POINT

hvert 3 mål imod (Målmand)

-2 POINT

hvert 3 mål imod (Forsvarsspiller)

-1 POINT

Scoring (Målmand)

+6 POINT

Scoring (Forsvarsspiller)

+6 POINT

Scoring (Midtbanespiller)

+5 POINT

Scoring (Angriber)

+4 POINT

Selvmål

-3 POINT

Assist

+3 POINT

Hattrick

+3 POINT

Gult kort

-2 POINT

Rødt kort

-5 POINT

Begå straffespark

-3 POINT

Brænde straffespark

-3 POINT


Position på banen

I seriefodbold sker det ofte, at en spiller placeres på en anden position, end den man på forhånd er tiltænkt. Man skal derfor nøje overveje sine valg, idet en forsvarsspiller f.eks. får point som forsvarsspiller, selvom spilleren i en kamp er placeret i angrebet.


De spillere du kan vælge mellem, er alle de spillere, der til dagligt spiller på dit fodboldhold. Du har således et godt kendskab til deres styrker og svagheder. Du kender også til eventuelle positionelle fordele såsom en forsvarsspiller, der ofte bliver lagt op i angrebet, når I er pressede til at score mål. Gør brug af denne viden til at træffe dine valg.


Man Of the Match

Hvis MOM findes ved afstemning på holdet, og der er to spillere, som opnår lige mange stemmer, får de begge tildelt bonus som MOM.


Hattrick

Scorer en spiller hattrick i en kamp, får spilleren tildelt antallet af point pr. scoret mål (f.eks. 4 point pr. scoring som angriber) samt bonussen for hattrick på 3 point. Den bonus gives automatisk til spilleren.


Assist

Assist gives til den spiller, der laver den målgivende aflevering. Hvis der begås et frispark eller straffespark på en spiller og der efterfølgende bliver scoret på den pågældende dødbold, gives assist til spilleren, som frisparket er begået mod. Man kan dog ikke få både assist og mål for samme scoring. I så fald får man kun point for scoringen.


Gule og røde kort

Ved ét gult kort får man minus for ét gult kort. Får man derefter det andet gule kort får man "kun" minus for ét rødt kort og dermed ikke både minus for gult og rødt kort. Får man direkte rødt får man ligeledes "kun" minus for ét rødt kort.